Onze tarieven

We gebruiken standaardtarieven voor particulieren. Met ondernemers maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna we aan de hand van de geleverde informatie en specifieke wensen een prijsafspraak maken.

Tarieven voor particulieren

Een eenvoudige 1-persoons aangifte. Wij vullen uw 1-persoons aangiftebiljet inkomstenbelasting in voor € 38,50. Het betreft hier een eenvoudige aangifte met alleen jaaropgaven van loon en of uitkeringsinstanties voor één persoon met een bestaande eigen woning. Bij deze aangifte kijken wij ook naar de aftrek van giften en of ziektekosten. Tevens bekijken wij standaard of er een recht op toeslagen bestaat.

Een uitgebreide 1-persoons aangifte. Wij vullen uw uitgebreide 1-persoons aangiftebiljet in voor € 51,00. Het betreft hier een aangifte met jaaropgaven van loon en of uitkeringsinstanties met een ‘nieuwe’ eigen woning. Bij deze aangifte kijken wij ook naar de aftrek van giften en of ziektekosten. Tevens bekijken wij standaard of er een recht op toeslagen bestaat.

Een eenvoudige 2-persoons aangifte. Wij vullen uw 2-persoons aangiftebiljet inkomstenbelasting in voor € 51,00. Het betreft hier een eenvoudige aangifte met alleen jaaropgaven van loon en of uitkeringsinstanties voor twee personen met een bestaande eigen woning. Bij deze aangifte kijken wij ook naar de aftrek van giften en of ziektekosten. Tevens bekijken wij standaard of er een recht op toeslagen bestaat.

Een uitgebreide 2-persoons aangifte. Uw uitgebreide aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij voor € 63,50. Onder uitgebreid verstaan wij een aangifte voor twee personen met een ‘nieuwe’ eigen woning met hypotheek. Bij deze aangifte kijken wij ook naar de aftrek van giften en of ziektekosten. Tevens bekijken wij standaard of er een recht op toeslagen bestaat.

Aanvragen wijzigen toeslagen. Ook voor het aanvragen of wijzigen van zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag, huurtoeslag en dergelijke bent u bij ons aan het juiste adres. Voor € 25,50 wijzigen of vragen wij uw toeslagen aan.

  • Bedrijfsadministratie

  • Salarisadministratie

  • Fiscale aangiften

  • Jaarrekeningen

  • Advisering

  • Startersbegeleiding

Huisbezoek

Lukt het u niet naar ons toe te komen? Dan komen wij naar u! Binnen Lemmer rekenen wij geen extra kosten. Buiten Lemmer brengen wij een kilometervergoeding van € 0,23 per kilometer in rekening.